THE SURGERY _STATUS: Planning

This project is for the change of use from a derelict Single Storey (D1) Surgery to a (C3) residential development, of a new self build semi-detached three bedroom home, 167.3m2, on the end of Claudia Place, Wimbledon.

The proposed design is aimed to respect the character of the existing area in terms of architecture and also the green environment. The intention is to build a modern, contemporary home for the client and his small family in a relatively comfortable space comprising of three bedrooms, two en-suites, shower room, utility, study area, kitchen, dining and living room. These areas are to be complimented with various green spaces via a ground floor court yard, small plant garden, a first floor front green terrace and a rooftop garden terrace.

 

   SITE + 3D VIEWS     

  SITE + 3D VIEWS     

 
 GROUND + FIRST FLOOR PLANS

GROUND + FIRST FLOOR PLANS

 SECOND, THIRD + ROOF PLANS

SECOND, THIRD + ROOF PLANS

 FRONT + REAR ELEVATIONS

FRONT + REAR ELEVATIONS

 SIDE ELEVATION

SIDE ELEVATION

 SECTION

SECTION